De Herfst is hier!

De Herfst is in volle gang, en dat betekent dat de mensen bij de Bijzonder Leuke Plekken in de weer zijn met tal van leuke nieuwe acties en producten! Ga er dus op uit om al dat moois te ontdekken!

Funshoppen & Upcycling
Wat te denken van nieuwe handgemaakte items voor je interieur, veelal gemaakt van restmaterialen? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Puur & g!fts, Wideloe, De Vonder, De Hooimaker, Kadowinkel Kek, Idee-Atelier of ¬†MindsZ. Allemaal geven ze op hun eigen wijze invulling aan upycling. Upcycling is een vorm van recycling waarbij het product na verwerking dezelfde of zelfs een betere kwaliteit heeft. Een onbruikbaar product wordt verwerkt tot een nieuw product dat meer waarde heeft dan daarvoor, zoals een nieuwe tas van oude denim of een hippe “industrial” lamp van oude metalen onderdelen.
Het leuke is dat je hierdoor vaak een uniek voorwerp in je interieur verkrijgt, dat niemand anders heeft, tegen relatief lage kosten en je helpt ook mee deze plekken en de mensen te ondersteunen. Beter kan bijna niet!

Zien & Doen
Check de komende tijd onze website en agenda voor leuke activiteiten van de plekken! Denk aan een kunstzinnige markt, creatieve workshops, live muziek en meer!

Eten & Drinken
Zin in een ambachtelijk bereide lunch? Of een speciaal herfst diner? De Bijzonder Leuke Plekken zullen hier binnenkort meer info over geven.