Cabaretvoorstelling: Andermans Veren Live

ZA 29 FEB 20:15   -   ZA 29 FEB 2020 22:30

Andermans Veren Live maakt al tien jaar avondvullende theaterprogramma’s van de mooiste Nederlandstalige cabaret- en kleinkunstliederen van de afgelopen eeuw. Het live concept is gebaseerd op het radio programma Andermans Veren, iedere zondag tussen 10:00 en 11:00 uur op radio 5. Presentator Kick van der Veer is dan ook zeer nauw betrokken bij de samenstelling van het repertoire voor de avondvullende voorstellingen. Aan de hand van een thema zoeken zij naar bekende en onbekende liederen; liedjes om mee te zingen, maar ook parels die al decennia lang niet gehoord zijn. In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun succesvolle formule: vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en vette a capella stukken. Andermans Veren Live bestaat uit: Mirthe Bron, Kristen Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom. En wat een weelde! Van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen, ze hebben allemaal hun steentje bijgedragen. En namens hen neemt Andermans Veren Live met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen? Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

CAST
Mirthe Bron
Kirsten Berkx
Matthias Valk
Bas Marée
Johan Hoogeboom

RECENSIE
Over ‘Er mag zoveel niet’: “Gevarieerd, fris, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch.” – Dagblad van het Noorden ★★★★

Datum:

Zaterdag 29 februari 2020
Aanvang 20:15 uur

Kaarten en info: https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/cabaretvoorstelling-andermans-veren-live