Expositie Hans Goedhart in De Oude Keuken

MA 2 JUL 09:00   -   ZO 2 SEP 2018 23:00

Vanaf 2 juli exposeert de regionaal zeer bekende kunstschilder Hans Goedhart in restaurant ‘De Oude Keuken’.

Hans Goedhart (Diemen, 1952) is van jongs af aan geboeid door mensen die kunnen weergeven wat zij zien. Vooral schilders die vanuit hun gevoel werken, hebben zijn voorkeur. Impressionisme, Expressionisme, Fauvisme en daaraan verwante stromingen in de schilderkunst hebben zijn bijzondere interesse. Hij is een “allesschilder”: mensen, landschappen, dieren, stillevens, havens, allerlei uiteenlopende onderwerpen zijn in zijn werk terug te vinden.

Vele jaren heeft hij schilderlessen gevolgd bij Angèle van den Thillart.

Met een krachtige penseelvoering schildert hij zijn veelzijdige onderwerpen. In de loop van de tijd is zijn kleurgebruik heftiger geworden.

Hans werkt ook in opdracht. Hij heeft verscheidene muurschilderingen en mozaïeken gemaakt.

Talrijke eerdere tentoonstellingen in onder meer Castricum, Limmen, Amsterdam, Diemen, Wijk aan Zee, Amstelveen en Zaandam werden met veel enthousiasme ontvangen.

Van 2000 tot 2016 werkte hij samen met vier andere schilders in de groep K=me.

Vanaf de oprichting in 2007 is hij lid van de kunstenaarsvereniging Kunstzin Diemen.

Daarnaast is hij deelnemer aan “Ezels en Kwasten”, een jaarlijks terugkerend internationaal schilderfestijn in Wijk aan Zee waar schilders vanuit heel Europa elkaar treffen.

In recent werk zijn duidelijk invloeden herkenbaar van zijn activiteiten voor vluchtelingen. Voor meer informatie kunt u terecht op tel. 0251-657929 of 06-36302470. Het E-mailadres van Hans is Goedhart02@gmail.com.nl

De schilderijen zijn vanaf 2 juli t/m zondag 2 september te zien en te koop in restaurant ‘De Oude Keuken’, Oude Parklaan 117, 1911 ZZ Castricum. Dagelijks geopend van 9 tot 5 uur en donderdagavond en in het weekend van 9 tot 23 uur