Groene Passie Beurs

ZA 24 NOV 09:00   -   ZO 25 NOV 2018 17:00

Groene Passie Beurs
24 & 25 november 2018

Wil je ook meer groene passie in je leven?
Zelf je eten kweken, mooie creaties maken uit natuurlijke materialen voor je huis of tuin, je kinderen natuurlijk laten opgroeien en meer weten over zelfvoorzienend wonen. Dat alles en nog veel meer vindt je op de Groene Passie Beurs in het weekend van 24 & 25 november in Heiloo.

Een wereld met volop bloemen, fruit en gezonde groentes is mogelijk, alleen zijn we vergeten hoe dat moet. In andere landen weten ze dat nog wel en die kennis halen we in huis. Geen probleem als je nog nooit getuinierd of een handwerk geleerd hebt. Groene Passie biedt je alle kennis die je nodig hebt op een makkelijke manier aan.
Iedereen is welkom op Groene Passie, jong & oud, groot & klein, professional & amateur – voor iedereen is er passend aanbod. Kinderen leren het snelst en daarom zal er ook een uitgebreid aanbod activiteiten voor kinderen zijn. Gezond en heerlijk eten is vanzelfsprekend op Groene Passie. Geniet van de overheerlijke hapjes en drankjes en leer hoe je zelf culinaire heerlijkheden kan bereiden. Je gaat naar huis met eindeloze inspiratie en enthousiasme om aan de slag te gaan.
Meer informatie: http://groenepassie.nl/

Koppelen aan locaties op Landgoed Willibrordus (7 tot en met 11)