Happy New Beer 2020

ZA 4 JAN 15:00   -   ZA 4 JAN 2020 19:00

Happy New Beer is een bierfestival dat plaatsvindt in de Cultuurkoepel te Heiloo. Na een succesvolle eerste editie in 2019 komen er wederom acht brouwerijen uit Noord-Holland hun bieren presenteren. Naast het bestaande assortiment presenteert elke brouwer één nieuw bier! Zo is het festival aantrekkelijk voor ‘beginnende’ bierliefhebbers, alsmede voor bierdrinkers die al veel bieren kennen. Bezoekers hebben een ruime keuze uit de vele bieren die allemaal in het festivalboekje te vinden zijn. Daarnaast mogen ze op een shortlist van de aanwezige bieren hun favoriet aangeven. Het bier met de meeste stemmers zal een jaar lang in de Cultuurkoepel geschonken worden, alsmede in het naastgelegen restaurant Keuken met Karakter!

Elke editie mag de brouwerij van de winnaar van het meest gewaardeerde bier met uiteraard weer een nieuw bier haar titel verdedigen. Zeven nieuwe brouwerijen sluiten aan, zodat er jaarlijks een ruime roulatie plaatsvindt. De volgende brouwerijen hebben reeds toegezegd aanwezig te zijn:

Op herhaling: Brouwerij Dampegheest (Limmen)
De 7 Deugden (Amsterdam)
Gebrouwen door Vrouwen (Amsterdam)
HOOP Bier (Zaandijk)
Brouwerij De Werf
De laatste drie brouwerijen zullen toegevoegd worden zodra deze bekend zijn.

Tip: Neem je eigen borrelhapjes mee! (Maar in de koepel zijn ook lekkere dingen verkrijgbaar.)

Datum:

Zaterdag 4 januari 2020
Aanvang 15:00 uur
Toegang:

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 20,-, inclusief een glas, festivalboekje en vijf munten. Losse munten zijn voor € 2,50 te koop.
Een munt is goed voor 20 cl. van bieren tot 7% alcohol of 15 cl. voor bieren van 7% of hoger.
Er is ruimte voor maximaal 500 bezoeker, dus zorg dat je op tijd een kaart koopt!
Kaarten bestellen: https://www.eventbrite.com/e/tickets-happy-new-beer-2020-69853229891?ref=elink