Klim naar de Hemel

DI 21 AUG 10:00   -   MA 8 OKT 2018 16:00

Grote Kerk Alkmaar bestaat dit jaar maar liefst 500 jaar en dat wordt gevierd met een feestjaar vol optredens, tentoonstellingen en andere mooie evenementen in én rond de Grote Kerk. Een letterlijk hoogtepunt is ‘Klim naar de Hemel’: een unieke ervaring op grote hoogte. Van 1 mei tot 1 augustus is iedereen welkom om te ontdekken wat de Grote Kerk al 500 jaar ziet. De bouw is inmiddels in volle gang…

Speciaal ‘vroege vogel’-tarief
Goed nieuws: Klim naar de hemel is in ieder geval drie maanden open voor publiek t/m 8 oktober. De klim is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Per uur kunnen maximaal 150 mensen de Klim ondernemen. Omdat de capaciteit beperkt is, raden we aan om snel kaarten te boeken (Euro 8,50 per volwassene, 1 euro per kind).
Op www.klimnaardehemel.nl kun je nu kaarten bestellen.

Tip: combineer je bezoek aan de binnenstad met een bezoek aan Bijzonder Leuke Plek Idee Atelier op het
Mallegatsplein 6 voor een leuk cadeau of aanvulling voor je interieur! Idee-atelier is een werkplaats met winkel dicht bij de binnenstad van Alkmaar. Begeleiders, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers maken samen mooie producten voor de verkoop. Maar dat is niet alles. We bieden workshops aan, nodigen particulieren van harte uit om hun producten via Idee-atelier te verkopen. Maar ook om eens een periode de Pop-up corner te bezetten. Onze visie en doelstelling is om mensen met een beperking via allerlei mogelijkheden te betrekken in de maatschappij en daardoor mogelijkheden krijgen aangeboden zich persoonlijk te ontwikkelen.