Open Kerst Inloop

VR 14 DEC 14:00   -   VR 14 DEC 2018 19:00

Op vrijdag 14 december 2019 willen wij u vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur, uitnodigen op de “open” kerst inloop van het Skager AC bij Wideloe, de Loet 31 te Schagen.

Onder het genot van een hapje en een drankje bent u van harte welkom om de werkplek van uw man of vrouw, dochter of zoon, zus of broer, etc, te komen bezichtigen en elkaar te ontmoeten.
Deze middag is de Loet in gezellige kerstsferen gebracht en zullen alle locaties van het Skager AC vertegenwoordigd zijn met een kraam. Waar iedereen met trots hun producten kunnen laten zien en aan u wil verkopen!

Tevens kunt u van de gelegenheid gebruik maken, om kennis te maken met onze nieuwe Clustermanager Erna Vorkink.
Zo rond 14.00uur zal de “open” kerstinloop beginnen er zal een extra gezellige sfeer gecreëerd worden door onze enige echte Skager band en de muziekgroep, die mooie liederen ten gehore zal brengen.

Alle cliënten die normaal op vrijdag aanwezig zijn op de Loet, zullen rond de normale tijd met het vervoer weer naar huis gaan.
Mocht een cliënt met u in de middag mee naar huis gaan en geen vervoer van NOOT nodig hebben voor de terugreis naar huis, laat het ons even weten!
We hopen u vrijdag 14 december te mogen ontmoeten op de Loet en gezellig samen te mogen zijn!

Gerelateerde locatie(s)