Opening ’t Paleis te Haarlem

DO 11 APR 15:30   -   DO 11 APR 2019 17:30

Sinds januari 2019 is ’t Paleis gevestigd in de Koninginnebuurt in Haarlem. Deze dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking is een samenwerking van Stichting Philadelphia en Stichting De Baan. De talenten van onze cliënten staan centraal bij alles wat we doen. Samen bekijken we waar iemand goed in is, wat hij of zij leuk vindt en wil leren en hoe dat we dat samen gaan aanpakken. Dat kan bijvoorbeeld zijn: klusjes in de buurt, het maken van stoere cadeau artikelen, zelf kruiden of groente kweken of taart bakken voor koffieochtenden voor buurtbewoners.
Verder vinden we duurzaamheid belangrijk en proberen we materialen te hergebruiken voor onze zelfgemaakte cadeau artikelen.

Ontmoetingsplek met buurtfunctie
Onze wens is dat ’t Paleis een ontmoetingsplek wordt waar iedereen zich welkom voelt en we willen zoveel mogelijk de verbinding maken met de Koninginnebuurt.

Feestelijke opening in april 2019
Op donderdag 11 april tussen 15.30-17.30 uur is de feestelijke opening van ’t Paleis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje komen nemen, onder het genot van live muziek en een hapje en drankje. Het precieze programma kunt u binnenkort bekijken op www.stichtingdebaan.nl/paleis.