Voorlezen bij de Vrolijke Boekenwurm

22 mei, 17 juni, 27 juni

Bij kinderboekenwinkel De Vrolijke Boekenwurm organiseren we voorleesactiviteiten voor peuters en kleuters. Kom gezellig luisteren naar leuke verhalen op de volgende dagen:

Woensdag 22 mei voorlezen uit Takkie + knutselen
Wil je weten hoe Jip en janneke aan de hond Takkie zijn gekomen? Kom dan luisteren op woensdag 22 mei om 14.30 in de Vrolijke Boekenwurm
naar ons verhaal, en na afloop gaan we knutselen en maken we een echte Takkie voor thuis!
Voorlezen uit: Takkie Datum: 22 mei om 14.30 uur
Locatie: de Vrolijke Boekenwurm, Houttil 52, Alkmaar

Maandag 17 juni voorlezen uit Nu mijn bad uit
Ellie de olifant houdt van in bad gaan, maar ze is niet de enige! Als ze net lekker aan het spelen is, duiken er steeds meer dieren bij haar in bad: een krokodil, een flamingo, een muis en zelfs een tijger. Arme Ellie, nu heeft ze helemaal geen ruimte meer! Maar daar weet ze wel wat op.
Voorlezen uit: En nu mijn bad uit! Datum: 17 juni om 9:30 Voorgelezen door: Evelien en Petra van de Vrolijke Boekenwurm
Let op de locatie is deze keer: Brownies & downieS, Kanaalkade 17, Alkmaar

Maandag 27 juni voorlezen uit Handje?
met gebaren door Lisette de Jongh
De eigenwijze Anna wil bij de apen kijken, maar haar vader heeft hier geen zin in. Anna lost dit op haar eigen slimme manier op. Wil je weten hoe? Pak je mama of papa bij de hand en kom naar ons toe. Lisette zal het verhaal nog spannender maken met gebaren.
Voorlezen uit: Handje? Datum: 27 juni om 10:00 Locatie: de Vrolijke Boekenwurm, Houttil 52, Alkmaar
Aanmelden verplicht: stuur een mail naar info@devrolijkeboekenwurm.nl

Over De Vrolijke Boekenwurm
De Vrolijke Boekenwurm is een nieuwe en unieke kinderboekenwinkel in het centrum van Alkmaar.

Het concept van de winkel is erop gericht om het voorlezen, bij kinderen van 0- tot- 7 jaar, nog meer te stimuleren. Dit doen we met vrolijke, frisse en eigentijdse kinderboeken, die kinderen direct aanspreken. Daarnaast verkopen we ook knuffels, spelletjes en andere mooie producten die direct met de boeken te maken hebben, zodat het lezen nog leuker en interactiever wordt. Lezen is tenslotte gewoon leuk, leerzaam en knus om te doen! Naast de vrolijke beleving in de winkel, organiseren we ook regelmatig activiteiten zoals: voorlezen, knutselmiddagen en te gekke meet en greets met bekende boekkarakters.

Tot slot zet de Vrolijke Boekenwurm zich in voor participatie van jongeren met een verstandelijke beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt.