Over

Sommige plekken mag je niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven.
En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn locaties die anders zijn dan anders. Als je er bent verschijnt er een glimlach op je gezicht.

Hier worden producten met veel liefde gemaakt. Je ervaart zelf hoe mooi het is om deze producten te mogen zien, voelen en proeven. Dit is waar Bijzonder Leuke Plekken voor staat: een unieke beleving die je niet snel meer vergeet.

Samenwerking

Deze Bijzonder Leuke Plekken hebben de mensen van Bureau MVO geïnspireerd om dit platform te starten. Om al deze bijzondere locaties beter zichtbaar te maken. Omdat de mensen, de producten en de locaties het waard zijn. Hiervoor werken ze samen met zorgorganisaties die een sociale onderneming runnen: Fermento, Midgard, Esdégé-Reigersdaal en Landgoed Willibrordus/GGZ.

Kansen

Elke zorgorganisatie die zich op het snijvlak van commercie en zorg begeeft, heeft eigen doelstellingen. De gemeenschappelijke deler zit `m in de missie en de uitvoering van activiteiten. Door met (externe) collega’s samen te werken worden mogelijkheden en kansen gecreëerd. Het levert meerwaarde op voor de verschillende doelen en activiteiten én scheelt elke zorgorganisatie tijd, energie en kosten. Bijzonder Leuke Plekken is hét platform voor regionale samenwerking tussen zorgorganisaties met een commercieel belang en creëert nieuwe kansen voor alle betrokkenen.

Doel

Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder. Alle Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels en lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen.

Meedoen

Ook meedoen met Bijzonder Leuke Plekken? Dat kan!
Neem contact met ons op. Wij zijn op zoek naar nog meer Bijzonder Leuke Plekken.
Bel Miranda van Oostrom op telefoonnummer 06 4143 2866
Of stuur een mail naar contact@bijzonderleukeplekken.nl

Tip: bekijk ons digitale inspiratiemagazine om een indruk te krijgen
van de mogelijkheden en onze werkwijze.