De Hooimaker

In het landelijke gedeelte van Assendelft vind je De Hooimaker Winkel-Dagbesteding-Atelier-Tuin. In de winkel worden producten verkocht die zowel in het glasatelier als in het zorgatelier gemaakt worden. In het glasatelier worden ook workshops gegeven in glasfusing.
Klik hier voor de catalogus met prachtige met de hand vervaardigde artikelen. De webshop om ze te bestellen treft u hier: https://www.hooimaker.net/webshopglas

Vanuit het zorgatelier bieden we kleinschalige dagbesteding aan mensen met een zorgvraag. Een fijne plek waar we kijken naar mogelijkheden en interesses van de deelnemers. Daarnaast werken we samen met een aantal glasblazers in Tsjechië die voor ons (tuin)decoraties maken. Handgemaakt, duurzaam en origineel: daar staan we voor. Ook verwerken we, met de dagbesteding, onze kruiden uit de ecologische tuin tot theemengsels, kruidenzout en badmengsels.

Naast de sfeervolle winkel is er de winkeltuin. Een plek waar je inspiratie op kunt doen. Zo staan hier de showmodellen van Pepe Finse tuinmeubelen die een ergonomische zitcomfort en hoge kwaliteit hebben, duurzaam en tijdloos zijn en tegen de grillen van ons klimaat kunnen.

Onze producten zijn bijzonder geliefd om te geven en om te krijgen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig eens langs. Onze winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Cadeauwinkel
Galerie / atelier

Adres
Dorpsstraat 147,
1566 AE Assendelft

Telefoon : 075 - 687 34 52

Telefoonnummer
075 - 687 34 52

Website
Website Hooimaker