De Kosterij Winkel en Lunchroom

Helaas zijn we gesloten

Vanwege de Coronacrisis zijn wij gesloten! Voor ons brood kunt u op dit moment terecht bij: Rust in de Beemster, Noorddijk 25, 1463 PJ Noordbeemster.
We hopen u weer spoedig en in goede gezondheid te mogen verwelkomen. Houd u onze website in de gaten?

In een prachtig monumentaal pand aan de Middenweg in hartje Middenbeemster is winkel/lunchroom De Kosterij gevestigd. Diverse wandel-en fietsroutes komen langs onze deur. In onze winkel is een ruime sortering lokale versproducten verkrijgbaar, zoals brood uit de bakkerij van Breidablick, maar ook non-food producten van bijvoorbeeld Weleda.

In de lunchroom kun je genieten van al het lekkers dat onze kaart te bieden heeft. In onze winkel zijn diverse lokale versproducten te koop, zoals het biologische brood uit de bakkerij van Breidablick en meel van molen De Nachtegaal. Van de nabijgelegen hoogstamboomgaard betrekken we het heerlijke Beemstersap. En bij mooi weer is het heerlijk toeven op het ruime terras.

Op de eerste verdieping is een keuken en werkplaats. Als je wilt kun je daar een kijkje nemen. Onze deelnemers leiden je graag rond! Kom langs… en proef!

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Lunchroom
Bakkerswinkel
Cadeauwinkel

Adres
Middenweg 176
1462 HL Middenbeemster

Telefoonnummer
0299 231 221

Website
https://www.de-kosterij.nl/

Zorgorganisatie
Breidablick