Keuken met Karakter

Wij zijn gelegen op het prachtige landgoed Willibrordus in Heiloo, een landgoed met een verleden en een heden. Je kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner. Maar ook voor een gezellige high tea. Wij hebben een gevarieerde menukaart, voor elk wat wils. En wij houden graag rekening met eventuele dieet wensen.  Buiten hebben we een terras waar het heerlijk toeven is. Voor kinderen zijn er mooie speeltoestellen! Daar heb je geen kind meer aan…

Wij onderscheiden ons doordat wij werken met unieke medewerkers met een psychiatrische achtergrond. Als onderdeel van de GGZ-NHN is De Keuken met Karakter een cateraar waar mensen met een psychiatrisch heden of verleden uit hun isolement komen door mee te doen.

Achtergrondinformatie

Het Landgoed Willibrordus is al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek, ‘gesticht’ aan de rand van het dorp, maar tegenwoordig opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo. Psychiatrische instelling St. Willibrordus Heiloo is in 1929 gesticht door de broeders van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes.

De gebouwen op het Landgoed hebben in de loop van de tijd een nieuwe functie gekregen. Door de herbestemming zijn veel interessante activiteiten gestart. Dit zorgt voor dynamiek en maakt van Landgoed Willibrordus een bijzondere pleisterplaats. Of het nu de musea, wandelroutes, kaasmakerij, theeschenkerij, kwekerij, begraafplaats Oase van Rust, concerten in de Cultuurkoepel, lezingen, toneelvoorstellingen of vele festiviteiten betreft, voor iedereen is er wat te doen.

 

Video met informatie over de Bijzonder Leuke Plekken op het Landgoed Willibrordus:

Zie hier een dronevideo van het Landgoed Willibrordus:

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Restaurant

Adres
De Olvendijk 2, Heiloo

Telefoonnummer
072-5312350

Website
https://keukenmetkarakter.nl/

Zorgorganisatie
GGZ Noord-Holland Noord