Kinderboerderij de Bongelaar

Kinderboerderij De Bongelaar is een heerlijke plek voor mens en dier. De kinderboerderij ligt midden in het Rosariumpark van Heerhugowaard, tussen de tennisbaan en restaurant en speeltuin ‘De Bolle Buik’. De Bongelaar staat voor zien, doen en beleven. Natuurlijk zijn er veel dieren, die worden verzorgd door een professioneel team, dat dagelijks hard werkt aan een verzorgde en vriendelijke kinderboerderij. Mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders maken deel uit van dit team.

Er is van alles te doen, te zien en te beleven. Kinderboerderij de Bongelaar is open voor jong en oud. Dagelijks komen er bezoekers langs om te genieten van de dieren, de gezellige sfeer en de mooie bomen. Kinderen komen er samen met hun ouders of grootouders, maar ook scholen en kinderdagverblijven.

Tijdens je bezoek ontmoet je de dieren en het bijzondere team van deze kinderboerderij. Je zult ontdekken dat dit niet alleen een heel gezellige kinderboerderij is, maar ook dat er professioneel en verantwoord wordt gewerkt. En dat iedereen daar op zijn eigen manier aan bijdraagt. Je bent van harte welkom, zeven dagen in de week!​

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Type locatie
Boerderij

Adres
Van Veenweg 96
1701 HH Heerhugowaard

Email: beheer.bongelaar@esdege-reigersdaal.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur
zaterdag, zondag, feestdagen van 10.30 tot 16.30 uur

Telefoonnummer
06 - 10 96 94 92

Website
Kinderboerderij de Bongelaar

Zorgorganisatie
Esdégé-Reigersdaal