MindsZ

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats heeft verrassende en unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen. Upcycling is het basisprincipe waar MindsZ mee werkt. Materialen en voorwerpen worden hergebruikt, gerestyled en krijgen dikwijls een andere functie. Elk product van MindsZ heeft zodoende een uniek karakter.

MindsZ refereert naar het Engelse woord Mindset (letterijk vertaald: een denkstijl of geesteshouding die bepaalt hoe je naar jezelf en je kwaliteiten/vaardigheden kijkt). Wij proberen het gedachten patroon van zowel onze medewerkers als van het publiek positief te beïnvloeden.

Voor onze medewerkers: weer positieve reflectie en zodoende genoeg zelfvertrouwen ontwikkelen om de eventuele stap naar betaald werk te durven zetten. Bij MindsZ ligt de nadruk op het weer aanleren van diverse vaardigheden die men nodig heeft bij het terugkeren in het arbeidsproces.

Voor ons publiek: de bewustwording dat je van gebruikte materialen hele gave producten kunt maken. MindsZ stelt als doel om mensen, met een psychische kwetsbaarheid en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, een werkplek te bieden.

MindsZ is een onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Waar zijn wij te vinden?

Gebouw 73 op Willemsoord in Den Helder waar MindsZ, sinds begin 2015, is gehuisvest. In het monumentale pand, wat voorheen een pijpenloods was, bevindt zich nu een Galerie en Werkplaats.
U bent van harte welkom om de verrassende producten van MindsZ te komen bewonderen!

Check onze video hier:

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30-16.30
Woensdag: 09.30-16.30
Donderdag: 09.30-16.30
Vrijdag: 09.30-16.30
Zaterdag: 12.00-17.00
En tijdens evenementen op Willemsoord.

Op Social media, zowel Instagram als Facebook zien onze volgers wekelijks nieuwe producten.

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Galerie / atelier

Adres
Willemsoord gebouw 73 1781 AS Den Helder

Telefoonnummer
0223 61 31 05

Website
https://www.mindsz.nl/

Zorgorganisatie
GGZ Noord-Holland Noord