Natuurboerderij Lindehoeve

Natuurboerderij Lindehoeve is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Dalfsen. Het gebouw en de omliggende weilanden, tuin en vijver staat op een prachtige en centrale locatie.
Zowel inwoners uit Dalfsen en omgeving, als ook toeristen en bezoekers van buitenaf komen regelmatig naar deze bijzondere en inspirerende plek.

Als sociale gelegenheid bieden we dagbesteding aan cliënten die samen een enthousiast team vormen. Samen onderhouden we de mooie natuurboerderij inclusief de tuinen en dieren.

Iedereen is welkom om de dieren te aaien, de tuin te bekijken en over de natuur te leren. Elke middag is de boerderij geopend voor bezoekers. De vrijwilligers van de “Lindehoeve” en medewerkers van Philadelphia vertellen u graag over de bijzonderheden en de dagelijkse gang van zaken.

Vanuit de Natuurboerderij kunt u alle kanten op voor een prachtige wandeling of een fietstocht. Aan de overkant van de boerderij is Hotel-Restaurant Hof van Dalfsen gelegen, waar u heerlijk wat kunt eten of gezellig wat kunt drinken, als begin of afsluiting van een mooie dag.

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Boerderij

Adres
Koesteeg 4, 7722 RM Dalfsen
info@natuurboerderijdalfsen.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
9.15 - 16.15 uur
zaterdag en zondag
13.30 en 17.00 uur

Telefoonnummer
0529-431100

Website
https://natuurboerderijdalfsen.nl/

Zorgorganisatie
Philadelphia