Puur & g!fts

Puur & g!fts is een gezellige winkel met aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen. Cadeau en interieur artikelen zijn het speerpunt van de winkel. De hippe en inspirerende winkelruimte nodigt uit om rond te neuzen. Je raakt gewoon niet uitgekeken! Op zoek naar een leuk kraamcadeau, verjaarscadeau of iets leuks voor een meester of juf? Het is allemaal te vinden in het ruime en betaalbare assortiment van deze vernieuwende cadeauwinkel!

Handgemaakte cadeau- en interieurartikelen
Veel producten worden met de hand gemaakt binnen de dagbesteding van de Baanbreker. Zoals de productiegroep, houtwerkplaats en het keramiek atelier. Deze afdelingen zijn steeds druk bezig om mooie nieuwe artikelen voor de winkel te maken en zich daar verder in te ontwikkelen. De nadruk ligt daarbij op duurzaamheid en hergebruik. Zo zijn er mooie borrelplanken gemaakt van een oude kast en worden bijvoorbeeld oude vloerdelen gebruikt om leuke nieuwe decoratie artikelen van te maken. Alle producten de wij verkopen hebben een uniek verhaal. En je ziet door wie het gemaakt is omdat de naam van de maker erbij staat. De kwaliteit is ook hoogwaardig. Onze deelnemers maken prachtige en kwalitatief goede artikelen.

Kunstgalerie
In de winkel verkopen we ook artikelen van andere sociale ondernemingen zoals o.a. Mooi door mij, Kleur en kado, kaarsenmakerij ’s Heeren Loo en Worksjop. Op de 1e etage wordt de kunst tentoongesteld van de kunstenaars van het atelier van de Baanbreker tussen allerlei leuke interieur artikelen.

Dagbesteding
Puur & g!fts biedt ook werkplekken aan als dagbesteding. In de winkel wordt gewerkt door deelnemers en vrijwilligers die altijd bereid zijn u te woord te staan, u informatie te geven en te helpen waar nodig. Achter in de winkel is een ruime werkplek voor deelnemers van dagbesteding die bezig zijn met het maken van nieuwe cadeau artikelen. Klanten zien dan door wie de producten worden gemaakt en onze deelnemers zien wie de producten kopen.

Puur & Gifts is geopend open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.

De Baanbreker
Puur & g!fts

Venedie 6
1601 HB Enkhuizen
T: 0228-324574

Email: onopgemerkte.schatten@baanbrekerenkhuizen.nl

Puur & g!fts

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Cadeauwinkel
Galerie / atelier

Adres
Venedie 6
1601 HB Enkhuizen

Telefoonnummer
0228-324574

Website
Puur & g!fts website

Zorgorganisatie
De Baanbreker