Restaurant de Oude Keuken

Stichting De Oude Keuken exploiteert succesvol een sfeervol restaurant op het terrein van GGZ Dijk en Duin, Castricum. Dit wordt onder andere gerund door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt; leerling-medewerkers.

Grand café
Zeven dagen per week genieten van een lekkere cappuccino of muntthee met heerlijk gebak van Fermento of Bakk’m. In de namiddag een lokaal gebrouwen speciaal bier en antipasti.

Restaurant
Elke donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kunt u genieten van heerlijke à la carte gerechten. Bijzonder restaurant. Bijzonder uit eten en drinken in Castricum!

High Tea
Een high tea met veel lokale biologische producten, o.a. huisgemaakte soep van het seizoen, keuze uit diverse hartige sandwiches, proeverij van onze zoete taarten, onbeperkt thee, 1 glas wijn of versgeperste jus. High tea op zijn best.

Feesten
Heeft u iets te vieren? Voor feesten hebben wij een unieke zaal beschikbaar, namelijk onze plaza. Deze zaal is perfect voor feestjes. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden. Maak gerust een afspraak!

Vergaderen
Voor vergaderingen heeft De Oude Keuken de beschikking over drie vergaderzalen. Er zijn twee vergaderarrangementen beschikbaar, een kort vergaderarrangement en een lang vergaderarrangement.

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Lunchroom
Restaurant

Adres
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum

Telefoonnummer
0251-651949

Website
https://www.deoudekeuken.net/