Restaurantcafé Ridderikhoff

Restaurantcafé Ridderikhoff: hier wil je zijn!

In het gezellige en historische hart van Hoorn, aan de Roodesteen 9, is restaurantcafé Ridderikhoff the place to be. Het sfeervolle eetcafé is dé bijzondere plek om te ontspannen, feest te vieren of uit te rusten. Kom langs voor een lekkere kop koffie of een smaakvol meergangendiner!

Meer dan 30 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt in dit leerwerk-restaurant. Terwijl ze je als gast in de watten leggen, werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling en leren zij horecavaardigheden. De medewerkers worden begeleid door een team zorgprofessionals van stichting Philadelphia Zorg en de horecaprofessionals van Ridderikhoff BV. Geniet je lekker van je bezoekje aan de Ridderikhoff, dan draag je bij aan dit doel en zorg je voor de continuïteit van dit bijzondere niet-gesubsidieerde restaurant.

Dus heb je iets te vieren? Vier het samen met de medewerkers van de Ridderikhoff. Een bijzondere plek waar veel mogelijk is. Je bent van harte welkom on de locatie te bekijken en natuurlijk wordt er op verzoek een offerte op maat gemaakt. Maak een afspraak om je wensen door te spreken en we nemen uitgebreid de tijd voor je. Graag tot ziens!

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Type locatie
Lunchroom
Restaurant

Adres
Restaurantcafé Ridderikhoff
Roodesteen 9
1621 CV Hoorn
info@ridderikhoff.org

Wij zijn geopend:

Dinsdag-zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 13.00 uur
* aangepaste openingstijden onderaan deze pagina

Telefoonnummer
0229-212101

Website
https://www.ridderikhoff.org

Zorgorganisatie
Philadelphia