Theeschenkerij de Buitenkans

Theeschenkerij De Buitenkans schenkt in De Trog fair trade koffie en bijzondere witte theesoorten van Jasili. Daarnaast worden homemade producten zoals appeltaart, soep, salades en broodjes geserveerd. De (biologische ingrediënten) worden zelf gekweekt of worden door andere zorginstellingen aangeleverd. Ook is een high tea te reserveren of valt er een workshop high tea maken te volgen. Laat je verrassen.

Kinderen kunnen zich in het dierenknuffelverblijf, de vlindertuin of de schoolmoestuinen vermaken.

Achtergrondinformatie
Het Landgoed Willibrordus is al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek, ‘gesticht’ aan de rand van het dorp, maar tegenwoordig opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo. Psychiatrische instelling St. Willibrordus Heiloo is in 1929 gesticht door de broeders van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes. De gebouwen op het Landgoed hebben in de loop van de tijd een nieuwe functie gekregen. Door de herbestemming zijn veel interessante activiteiten gestart. Dit zorgt voor dynamiek en maakt van Landgoed Willibrordus een bijzondere pleisterplaats.

Of het nu de musea, wandelroutes, kaasmakerij, theeschenkerij, kwekerij, begraafplaats Oase van Rust, concerten in de Cultuurkoepel, lezingen, toneelvoorstellingen of vele festiviteiten betreft, voor iedereen is er wat te doen.

 

Video over de Bijzonder Leuke Plekken op het Landgoed Willibrordus:

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Type locatie
Theeschenkerij

Adres
De Bullaan 4, Heiloo

Telefoonnummer
072-5312672

Website
https://de-buitenkans.org/theeschenkerij-de-buitenkans/

Zorgorganisatie
GGZ Noord-Holland Noord