VVV Informatiepunt Landgoed Willibrordus

In de Verhalenkamer is het VVV Informatiepunt met een uitgebreid assortiment toeristische informatie gevestigd. Medewerkers informeren bezoekers over bijzonderheden op het Landgoed, in Heiloo en omgeving. Er zijn kaarten voor voorstellingen in de Cultuurkoepel te koop, VVV-bonnen, duinkaarten, wandel- en fietskaarten. Vanuit de Verhalenkamer starten zowel wandelexpedities als fietsroutes. Het Landgoed is opgenomen als wandelknooppunt.

Achtergrondinformatie
Het Landgoed Willibrordus is al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek, ‘gesticht’ aan de rand van het dorp, maar tegenwoordig opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo. Psychiatrische instelling St. Willibrordus Heiloo is in 1929 gesticht door de broeders van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes. De gebouwen op het Landgoed hebben in de loop van de tijd een nieuwe functie gekregen. Door de herbestemming zijn veel interessante activiteiten gestart. Dit zorgt voor dynamiek en maakt van Landgoed Willibrordus een bijzondere pleisterplaats.

Of het nu de musea, wandelroutes, theeschenkerij, kwekerij, begraafplaats Oase van Rust, concerten in de Cultuurkoepel, lezingen, toneelvoorstellingen of vele festiviteiten betreft, voor iedereen is er wat te doen.

 Video over de Bijzonder Leuke Plekken op het Landgoed Willibrordus:

 

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen