Wijkwaard

In verband met de crisis rond het coronavirus is deze locatie gesloten. Er wordt gewerkt aan een beperkte herstart per locatie. Meer informatie volgt.

In het Alkmaarse wijkcentrum Wijkwaard heeft het gelijknamige restaurant een flitsende doorstart gemaakt. Ondersteund door cluster de Zilvermeeuw kunnen mensen met een arbeidsbeperking in het restaurant aan de slag. Samen met professionals en vrijwilligers zorgen zij van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur voor een gastvrij onthaal. Bovendien is Wijkwaard een prima vergader-, cursus- en culturele activiteitenlocatie!

Restaurant Wijkwaard biedt een smakelijk, vers en gezond assortiment eten en drinken in een gezellige omgeving. Je kunt er terecht voor heerlijke koffie en thee of een frisje. Natuurlijk met iets lekkers erbij! Van 12.00 uur tot 14.00 uur is een kleine lunchkaart beschikbaar met onder meer heerlijke broodjes en soep van de dag. ’s Avonds bereidt kok Kees Beets van Thuis aan Tafel zeer smakelijke en betaalbare maaltijden in Wijkwaard. Wie ervan gebruik wil maken kan tot 12.00 reserveren bij Thuis aan Tafel, tel. nr. 06 – 18 45 25 31. Buurtbewoners kunnen er ook voor kiezen de maaltijd thuis te laten bezorgen.

Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie op de website van deze plek.

Gerelateerde artikelen

Type locatie
Restaurant

Adres
Muiderwaard 242
1824 XV Alkmaar

Telefoonnummer
Tel: (072) 564 88 11

Website
https://www.restaurant-wijkwaard.st-er.nl/

Zorgorganisatie
Esdégé-Reigersdaal