Win twee kaarten voor de voorstelling FIER in Alkmaar!

UPDATE 8 oktober 2018: Deze actie is afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk.
De vrijkaarten zijn gewonnen door Sandra Zwart.

Dit was de actie:

Doe nu mee met onze winactie en maak kans op twee kaarten voor de voorstelling van Fier! van Theatergroep Eenhoorn op zaterdag 13 oktober.

Fier! is een theatercongres over klimaatverandering, met aandacht voor het onzichtbare, ongehoorde en ongewone van deze aarde. Fier! is een theatercongres dat wordt gespeeld door acteurs met een beperking en gastacteurs uit de regio van Theatergroep Eenhoorn.

Wat moeten we doen om de aarde te redden? Dieren sterven uit, sommige mensen komen om van de honger, andere sterven aan te veel eten, de plasticsoep is enorm en de aarde warmt op. Is er een oplossing? Of zakt de moed en hoop ons in de schoenen? Welke plaats geven we ons zelf in de natuur? Ongeremde trotse heersers, bewuste beheerders of ontzeggen we ons alle pleziertjes? Wat moeten we, kunnen we, gaan we doen? Hoe vier jij het leven? Hoe fier ben jij?

Te zien in de theaterzaal van Artiance Centrum voor de kunsten in Alkmaar op zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 en 20:00 uur.

Kans maken? Ga naar onze Facebookpagina en laat een reactie achter bij ons Facebookbericht, like het bericht en en geef aan met wie jij graag naar deze voorstelling gaat en waarom.
De leukste reactie wint twee kaarten voor de voorstelling van zaterdag 13 oktober. De uitslag zal maandag 8 oktober bekend worden gemaakt.Kaarten kopen? Zie deze website voor meer informatie: https://bijzonderleukeplekken.nl/kalender/fier-voorstelling/

Wat houdt de prijs in?

* Twee vrijkaarten voor de voorstelling voor de voorstelling van Fier! van Theatergroep Eenhoorn op zaterdag 13 oktober
in de theaterzaal van Artiance Centrum voor de kunsten in Alkmaar op zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 en 20:00 uur.
Je kunt de keuze voor een tijdstip vooraf aangeven. De prijs kan niet worden omgezet in geld en is niet overdraagbaar.
Eventuele reiskosten wordne niet vergoed en zijn voor eigen rekening.

Over Bijzonder Leuke Plekken

Bijzonder zijn de mensen die je hartelijk welkom heten
Leuke producten die je moet zien, voelen en proeven
Plekken die je niet wil missen door de unieke beleving

Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder. Alle Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels en lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen.

Hoe maak je kans op de toegangskaarten?

➤ Like het bericht op Facebook
➤ Geef via een reactie op het Facebookbericht aan met wie jij graag naar deze voorstelling gaat en waarom

Actievoorwaarden

-Uit alle reacties loten we op 8 oktober 2018 een winnaar. De winnaar wordt uiterlijk op 9 oktober op de Facebook pagina van Bijzonder Leuke Plekken bekend gemaakt.
-Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

1. Winacties worden uitgeschreven door Bureau MVO onder de handelsnaam Bijzonder Leuke Plekken gevestigd te Monnickendam. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt gegeven op de actie op onze Facebook pagina. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Medewerkers van Bureau MVO en bij de actie participerende bedrijven/organisaties zijn uitgesloten van deelname.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen zich te onthouden van kwetsende en/of ongepaste reacties. Deze zullen worden verwijderd.

6. De actie “Win jij het Bijzonder Leuke Plekken weekend?” loopt vanaf zondag 16 september t/m zondag 7 oktober 2018.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook.

10. Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekkenkan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens van de winnaar die in het kader van winacties worden verkregen, worden uitsluitend gebruikt door Bureau MVO / Bijzonder Leuke Plekken voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Andere persoonsgegevens worden niet verzameld.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Bureau MVO / Bijzonder Leuke Plekken.

17. Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekken handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Facebook is niet aansprakelijk voor deze actie. Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of geassocieerd met Facebook.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekken via onze contactpagina.