Winactie: win jij het Bijzonder Leuke Plekken weekend?

Maak kans op het ‘Bijzonder Leuke Plekken weekend’ voor 2 personen aan de kust van Noord-Holland!

Sommige plekken mag je niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven.

En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn plekken die anders zijn dan anders. Als je er bent verschijnt er een glimlach op je gezicht.

Hier worden producten met veel liefde gemaakt. Je ervaart zelf hoe mooi het is om deze producten te mogen zien, voelen en proeven.

Dit is waar Bijzonder Leuke Plekken voor staat: een unieke beleving die je niet snel meer vergeet.

Wat houdt het Bijzonder Leuke Plekken weekend in?

* Een lang weekend (2 nachten) in een bijzondere Bed & Breakfast voor 2 personen
* Een uitgebreide lunch in de gezellige lunchroom van Fermento in Alkmaar
* Een romantisch diner in Restaurant met Karakter gelegen op landgoed Willibrordus in Heiloo
* High tea met heerlijkheden bij theehuis De Koperen Koning in Tuitjenhorn
* Cadeaupakket met zelf gemaakte producten van De Vonder, kadowinkel uit Heerhugowaard

Over Bijzonder Leuke Plekken

Bijzonder zijn de mensen die je hartelijk welkom heten
Leuke producten die je moet zien, voelen en proeven
Plekken die je niet wil missen door de unieke beleving

Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder. Alle Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels en lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen.

Hoe maak je kans op het Bijzonder Leuke Plekken weekend?

➤ Like het bericht op Facebook
➤ Bekijk de plekken op https://bijzonderleukeplekken.nl/plekken/ en laat ons via een reactie op dit Facebook bericht weten welke van deze bijzonder leuke plekken jij graag wilt bezoeken en waarom.

Actievoorwaarden

-Uit alle reacties loten we op 20 juli 2018 een winnaar. De winnaar wordt uiterlijk op 23 juli op de Facebook pagina van Bijzonder Leuke Plekken bekend gemaakt.
-Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

1. Winacties worden uitgeschreven door Bureau MVO onder de handelsnaam Bijzonder Leuke Plekken gevestigd te Monnickendam. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt gegeven op de actie op onze Facebook pagina. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Medewerkers van Bureau MVO en bij de actie participerende bedrijven zijn uitgesloten van deelname.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen zich te onthouden van kwetsende en/of ongepaste reacties. Deze zullen worden verwijderd.

6. De actie “Win jij het Bijzonder Leuke Plekken weekend?” loopt vanaf zondag 1 juli 2018 t/m donderdag 19 juli 2108.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook.

10. Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekkenkan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens van de winnaar die in het kader van winacties worden verkregen, worden uitsluitend gebruikt door Bureau MVO / Bijzonder Leuke Plekken voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Andere persoonsgegevens worden niet verzameld.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Bureau MVO / Bijzonder Leuke Plekken.

17. Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekken handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Facebook is niet aansprakelijk voor deze actie. Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of geassocieerd met Facebook.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Bureau MVO/ Bijzonder Leuke Plekken via onze contactpagina.

Thema's
Acties